Over mij

Welkom op mijn website! Mijn naam is Mieke en ik woon samen met mijn vriend en 2 kinderen in het mooie Linne, Limburg.

 

Ik ben 45 jaar oud en heb zelf ervaren hoe het is om hoogbegaafd en dyslectisch te zijn. Op school voelde ik me altijd eenzaam en begreep ik de mensen om me heen niet. Pas toen mijn kinderen werden getest op hoogbegaafdheid en dyslexie, begreep ik waarom ik me altijd anders voelde. Ook mijn kinderen hadden moeite met leren en ontwikkelden faalangst. Helaas vonden we binnen de reguliere zorg geen passende hulp. Uiteindelijk kwamen we terecht bij een NEI-therapeut die ons weer heeft laten stralen.

 

Dankzij deze ervaring besloot ik me verder te verdiepen in dit vakgebied en heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd, zoals Energetisch gezinstherapeut (NEI-therapeut), Specialist Hoogbegaafdheid, Kinderen met een sterke wil en Nine Star Ki.

Ik help jou en je kinderen graag bij het ontdekken van jullie eigen kracht en het overwinnen van obstakels. Samen zorgen we ervoor dat je je begrepen voelt en vol zelfvertrouwen in het leven staan.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie te werken aan jullie persoonlijke groei en welzijn.

 

Verbinden - Groeien - Stromen - Zorgen