Aanpak

Je zegt Ja tegen jezelf om mentale of fysieke klachten aan te pakken. Dat is echt heel goed van je. Je doet het niet alleen voor jezelf maar voor je hele omgeving. Alles wat jij als volwassenen aanpakt wordt niet meer doorgegeven aan je eventuele kinderen. Hoe mooi is dat.

 

Hoe gaan we te werk ....

We maken een afspraak online of fysiek. We bespreken hoe je je zou willen voelen. Jouw onderbewuste geeft aan waar we mee aan de slag mogen. 

 

Tijdens een consult kunnen diverse dingen aan bod komen:

NEI-Therapie; we gaan op zoek naar de emoties en kijken wanneer deze zijn ontstaan. We koppelen ze los en klachten zullen verminderen/verdwijnen. We communiceren met een biotensor met jouw onderbewuste.

Familieopstellingen; helpen je te begrijpen welke onbewuste patronen jouw gedrag bepalen. Ze geven inzicht in hoe personen en gebeurtenissen binnen jouw systeem van herkomst jouw gedrag en overtuigingen beïnvloeden. Met een familieopstelling wordt het systeem opnieuw geordend. Iedereen komt energetisch op de goede plek te staan. Waardoor je in balans komt en de energie kan gaan stromen. Er ontstaat rust in je systeem, er zal dat ook ervaren. 

Nine Star Ki; Je geboortedatum bepaald de 3 Nine Star Ki getallen. Zeggen iets over wie je bent en welke behoefte je hebt. Het eerste getal is je persoonlijkheid, het 2e getal hoe je denkt en voelt en het 3e getal is het handelen en de 1e indruk die je maakt op anderen.
Je getallenreeks geeft je veel inzichten in je behoeftes, maar ook je valkuilen.
 

Iedereen is bij mij welkom, kinderen en volwassenen.

 

Ik werk alleen met trajecten omdat we dan het beste resultaat kunnen bereiken.

 

Hoe ziet een traject eruit:

We zien elkaar 4x live of online via een meet (dit werk net zo goed). Mocht er tussendoor iets zijn dan ben ik er voor je. 

 

Heb je vragen of wil je eerst een kennismakingsgesprek, dat kan. De wachttijd is op dit moment 5 werkdagen.

 

Liefs,

Mieke